4 manieren om geld te verdienen in onroerend goed

Vandaag bespreken we vier manieren om geld te verdienen in onroerend goed (kanttekening: #4 is veruit onze favoriet)

Om te beginnen zijn er veel manieren om geld te verdienen in onroerend goed, maar we zullen slechts vier zeer specifieke delen.

Nummer 1: Waardering. Het goede nieuws over onroerend goed is dat als u kijkt naar wat er in de loop van de tijd met waarden is gebeurd, deze in waarde stijgen.

Sommige mensen weten niet waar ze in moeten beleggen en wat ze doen is dat ze hun contanten nemen en ze oppotten en ze op de bank zetten of ze onder hun matras leggen. U kunt Vuljespaarpot ook raadplegen als u geld wilt sparen.

Cash is een van de slechtste en meest gehate investeringen aller tijden.

Waarom? Omdat onze dollar geen goede winkelwaarde is, heeft het een geschiedenis van elk jaar meer dan drie procent dalen, wat betekent dat voor elke honderdduizend dollar die u op de bank heeft, u meer dan drieduizend dollar per jaar verliest door alleen het in contanten, wat betekent dat alles waar u uw geld in steekt, in waarde moet kunnen groeien. Wat moet het in plaats van waarde verliezen? Het moet in waarde stijgen. Dat is de reden waarom onroerend goed deze geweldige hedge is, want wat denk je, het is sneller dan de inflatie, historisch gezien gaat het zelfs meer omhoog.

Nummer 2: Onroerend goed is eigenlijk een investering die een cashflow oplevert.

Wanneer u uw geld in een 401k of IRA’s of aandelen of de aandelenmarkt stopt, krijgt u geen cashflow, koopt u een actief waarvan u hoopt dat het in de loop van de tijd in waarde zou stijgen. Onroerend goed is een beetje anders. De meeste vastgoedprojecten, zoals een huur, draaien eigenlijk de kasstroom af. Nadat u uw aansprakelijkheid zoals de schuld of de hypotheek hebt gedekt, kan er geld over zijn. Een goed voorbeeld hiervan is het kopen van een eengezinswoning en je hebt elke maand een verplichting van duizend dollar aan de bank, maar je verhuurt het voor $ 1500.

Nummer 3: In online investeren in real estate kunt u geld verdienen via commissies of beheerskosten.

Als u echter in het spel van onroerend goed gaat spelen, is de realiteit dat u in het bezit kunt zijn van een makelaarsvergunning, een leningsambtenaar, een titelvergunning, een eigendomsbewakingstitel, enz., U kunt een beheerbeheerkosten verdienen of commissies.

Nu kun je niet echt geld verdienen aan ze allemaal in één keer of in ieder geval aan degenen die gereguleerd zijn, maar je kunt aan tenminste een van hen wat betekent dat wanneer je onroerend goed koopt er ruimte is voor een dubbele dip en dubbele dip is vriendelijk cool in onroerend goed, omdat een van onze partners soms verschillende deals in handen had.

Nummer 4: De vierde manier waarop u geld kunt verdienen aan uw onroerend goed, is niet echt een van onze favorieten, maar het is het vermelden waard omdat u misschien een project hebt dat het kan verzilveren, namelijk via extra inkomsten. U kunt bijvoorbeeld een appartementencomplex hebben en automaten of een wasserette die ernaast staat. Soms heeft uw onroerend goed deze nevenvoordelen als iets dat u aan het project kunt koppelen en wat extra geld kunt ophalen.