Een beschadigde auto verkopen: tips voor eerste verkopers

Als u een verwoeste auto op uw oprit heeft, wilt u deze waarschijnlijk zo snel mogelijk verwijderen, bij voorkeur in ruil voor wat geld. Gelukkig voor jou, zijn er tal van autokerkhofs die je beschadigde auto kopen, maar niet allemaal bieden ze eerlijke prijzen en geweldige service. Als u informatie nodig hebt over het verkopen van een beschadigde auto aan een autokerkhof, vindt u hieronder een aantal beproefde tips die u helpen de juiste koper te selecteren.

Kies een bedrijf dat bij u komt

Wanneer u een auto direct verkopen wilt moet een autokerkhof kiezen dat naar je locatie komt en het voertuig gratis wegsleept. Veel bergingswerven bieden deze service, dus er is geen reden om te betalen voor het slepen van de auto. Omdat het voertuig waardevol is voor het autokerkhof, heeft het bedrijf alle reden om het gratis te slepen. Als u op zoek bent naar een bergingsplaats die gratis slepen biedt, bel dan vandaag nog Wrench-A-Part.

Selecteer een bedrijf dat eerlijke prijzen biedt

Wat is een eerlijke prijs voor een vernield voertuig? Dit is de eerste vraag die de meeste opkoper auto met schade stellen wanneer ze moeten weten hoe ze een beschadigde auto moeten verkopen. Het antwoord hangt af van de omvang van de schade van het voertuig. Als het niet werkt, is de waarde van een auto gebaseerd op de waarde van zijn goede onderdelen. In de meeste gevallen ontvangt u een paar honderd dollar – en mogelijk meer – voor een auto met een redelijk aantal onbeschadigde, veelgevraagde componenten. Het vergelijken van biedingen van drie verschillende bergingswerven is een goede manier om een ​​idee te krijgen van wat een auto waard is.

Controleer het kopersrecord bij het Better Business Bureau

U wilt er zeker van zijn dat de koper geen grappige zaken doet als hij aankomt om uw voertuig te slepen, zoals beweren dat de auto niets waard is, of proberen u te slepen met sleepkosten. Hoewel het controleren van de staat van een berging bij het Better Business Bureau (BBB) ​​niet kan garanderen dat deze dingen niet zullen gebeuren, kan het u wel inzicht geven in hoe het bedrijf werkt. Gewetenloze autokerkhof hebben vaak onopgeloste klachten van klanten op hun BBB-record. Dergelijke bedrijven moeten tot elke prijs worden vermeden.