Wat voor films hebben een goed thema voor de aankomende jaren? Bekijk hier alle belangrijke onderwerpen!

Als je ooit een blik hebt geworpen op de showtimes van een bioscoop, heb je misschien gemerkt dat de snaren van films die de neiging hebben om hetzelfde te voelen of op zijn minst een gemeenschappelijk thema hebben. Hoewel dit niet zo’n slechte zaak is, maakt het gaan naar de films een beetje weinig inspirerend, dat is de reden waarom de huidige films worden geserveerd op uw lokale filmhuis zijn allemaal over de keuze.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten films beschikbaar

Keuze betekent dat je een scala aan items hebt om uit te kiezen, maar het hebben van te veel dingen om uit te kiezen kan weinig ontmoedigend zijn. Het lijkt erop dat er geen echte middenweg is als het gaat om een filmgenre dat niet op een of andere manier leunt, de wereld niet probeert te veranderen en gelooft dat een one-liner soms de perfecte manier kan zijn om de vernietiging van een vlammenwerper in de verf te zetten. Ja, vriend, we hebben het over actiefilms.

  • Actiefilms gaan over het weer leuk maken van films. Sommige van de beste voorbeelden die er zijn hebben geen grote plots, maar wat ze missen in het script nuance ze meer dan make-up voor in termen van de hoeveelheid explosies die je kunt passen op een groot scherm.
  • Nu, de slimme onder u kan kijken over de huidige films uit nu en denken dat actie misschien niet een goede manier om een van de films te beschrijven. Nou, misschien wil je wel twee keer nadenken voordat je een beslissing neemt.

Hier zijn enkele actuele films die je niet kunt missen als je van actie houdt:

Ant-Man and the Wasp – Dit vervolg is geanticipeerd sinds de succesvolle release van de eerste film. Het centrale thema is er een van soms hulpbehoevendheid, ook al komt het uit een onwaarschijnlijke bron. Bovendien kun je maar niet genoeg krijgen van het Marvel Universe.

Jurassic World: Gevallen Koninkrijk

De natuur is onverslagen als het gaat om wie er zal winnen in het leven, maar om een of andere reden kunnen alle koppige mannen met een diploma het niet helpen wanneer ze zouden moeten. Krijg nog een mooie aanvulling op de Jurassic Park franchise.

Wolkenkrabber.

Heb je hoogtevrees? Als je ‘ja’ hebt geantwoord, dan zal deze film je bang maken & je knieën verzwakken op een manier die je in lange tijd niet hebt meegemaakt. Factor in een behoefte om je familie te redden, een brandende wolkenkrabber met geheimen, en je hebt wat serieuze actie gaande.

The Equalizer 2

Stel je voor dat je alle grote moordenaarsfilms van de overheid kunt bedenken en ze geven ze de onderliggende bitterheid van elke good-guy-turns-vigilante film die je kunt bedenken, en je hebt jezelf het maken van een van de meest geanticipeerde vervolgfilms in jaren.

Incredibles 2

Bijna anderhalf decennium na de eerste film zijn er mensen over zichzelf heen gevallen om deze personages in te halen. Het is geanimeerd, maar het blaast de deuren af van alles wat er in de vorm van actiescènes te vinden is. Plus, als je een film kunt uitbrengen als iemand in de eerste klas zit, dan kun je het vervolg uitbrengen als ze een tweedejaarsstudent zijn en de kaartverkoop gaat door het dak, dan heb je een geweldige film in handen.

You may also like...