Woon verzekering spaar tips

Er zijn tal van manieren om de kosten van uw opstalverzekering te verlagen, van het vergelijken van offertes tot het installeren van beveiligingsmaatregelen. Vergeet niet om ook bij vernieuwing rond te shoppen, omdat loyaliteit zelden loont. Hier zijn onze toptips:

Tips om geld te besparen op de woon of opstalverzekering

Heeft u vragen zoals: wat kost een opstalverzekering of wat kost een woonverzekering? Dat kunt u gemakkelijk nagaan door diverse verzekeringen te vergelijken en om te zien welke van ze het beste bij uw woning past.

Combineer gebouwen en inhoudsdekking: overweeg beide bij dezelfde verzekeringsmaatschappij te nemen, omdat u vaak een goedkopere prijs kunt bedingen. Het is de moeite waard om de prijs te vergelijken voor het afzonderlijk laten dekken van uw gebouwen en inhoud, zodat u zeker weet dat u de beste deal krijgt.

Knip de franje eruit: controleer voor welke extra’s u betaalt en of u ze nodig hebt. U kunt de kosten verlagen door een basisbeleid te kiezen en bijvoorbeeld dekking voor onopzettelijke schade te schrappen. Dit kan tot 20% besparen op de kosten van uw verzekering.

Bespaar op de woonverzekering door jaarlijks te betalen

Betaal jaarlijks: hoewel het spreiden van uw betalingen over maandelijkse termijnen beheersbaar lijkt, is het bijna altijd duurder omdat u extra administratiekosten in rekening wordt gebracht.

Verhoog uw eigen risico: een van de meest voorkomende manieren om uw kosten te verlagen is om het vrijwillige eigen risico te verhogen. Dit is het bedrag dat u moet betalen in geval van een claim en het kan variëren van ongeveer £ 50 tot honderden ponden. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager uw premie.

No claim opbouwen als verzekerde

Bouw uw no claims-korting op: als u geen claims maakt, verdient u meestal een korting op uw premies. Hierdoor kunnen de kosten van uw verzekering na vijf jaar met wel 50% dalen.

Betaal op uw eigen manier: denk twee keer na voordat u een claim indient. Als het slechts een kleine reparatie is, is het misschien beter om uw eigen geld te gebruiken om het probleem op te lossen en zo uw korting zonder claims te beschermen.

Sluit je aan bij een wijkwachtsysteem: dit kan je premies met ongeveer 5% verlagen en je meer gemoedsrust geven.

Passen rookmelders: defecte elektriciteit veroorzaakt elk jaar ongeveer 7.000 huisbranden in het hele land, dus zorg dat u overal rookmelders heeft. Vergeet niet om ze regelmatig te controleren om te controleren of ze goed werken.

Isolatie: barsten van waterleidingen behoren tot de meest voorkomende claims voor woningverzekeringen, dus zorg ervoor dat u uw leidingen isoleert.

You may also like...

Powered by  - Designed with the Hueman theme